Thursday, December 22, 2016

Herbal Aurum

Herbal Aurum

Ublažite bol
Gel za masažu sa biljnim ekstraktima pomaže pri otklanjanju umora, oživljava i relaksira mišiće, stimuliše cirkulaciju i sanira otekline i modriceZašto je Herbal Aurum gel jedinstven?
Jedinstvena patentirana formula omogućava: 1. Najbrže prodiranje kroz kožu 
2. Najdublje prodiranje u tkivo
3. Drastično podizanje lokalne cirkulacije 
Podizanjem lokalne cirkulacije omogućavamo da dođe do "samoizlečenja" i popravljanja stanja tretiranog mesta na najprirodniji mogući način.


SASTAV

Mentol
Mentol je prirodni anestetik i ima blago antiseptičko dejstvo. Utiče na receptore za osećaj temperature pa mentol na koži daje osećaj hlađenja. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.

Kamfor
Ulje kamfora se upotrebljava u obliku rastvora za utrljavanje, deluje antiinflamatorno i na koži uzrokuje kratkotrajno širenje krvnih sudova čime daje osećaj topline, dok površinski kožu blago hladi. Kamfor deluje kao antiseptik, redukuje upale, stimuliše cirkulaciju, jača tonus kože, pružajući joj prijatan osećaj hlađenja.


Eukaliptus
Osim toga što deluje umirujuće, etarsko ulje eukaliptusa nas i štiti od bakterija i mikroba i koža ga brzo upija. Ulje eukaliptusa se preporučuje za masažu tela, jer pomaže u izlečenju iritacije kože, uboda insekata i plihova. Za masažu leđa i ramena koristite eukaliptusovo ulje s uljem vitamina E jer olakšava masiranje. Kao prirodni analgetik, eukaliptusovo ulje ublažava bolove u telu i zglobovima, te opušta um i telo.


Ruzmarin
Ruzmarin je od davnina poznat kao lekovita biljka. Eterično ulje ruzmarina ima antioksidantno i antiseptičko dejstvo, pročišćava i tonifikuje kožu, smanjuje nadutost stomaka, a jednako je delotovran i kod poboljšavanja pamćenja. Eterično ulje ruzmarina poseduje antibikrobne i antiseptičke kvalitete. Sudeći prema zaključcima stručnjaka Medicinskog fakulteta u Kataniji u Italiji, reč je o supstanci koja pomaže ćelijama u borbi protiv oštećenja kože.

No comments:

Post a Comment